Wat kun je allemaal met een Google giftcard doen?

Wanneer iemand jarig is of wanneer we een andere gelegenheid hebben waarbij van ons verwacht wordt dat we een cadeautje moeten geven, weten we vaak niet wat we moeten kopen. De meeste mensen hebben alles al, dus wat zou je dan nog voor ze kunnen kopen? In dit artikel vertellen we jou meer over een Google giftcard, wat je er allemaal mee kunt doen en waarom een google giftcard een leuk cadeau is.

Wat is een Google Play Card precies?

Een Google Play Card is een kaart waarmee je online aankomen kunt doen. Op deze kaart staat een tegoed dat je kunt besteden in de online applicatieshop van Google. Zo kun je een Google Play Card kopen vanaf 10, 20, 30 en 50 euro. Met dit tegoed kun je de nieuwste apps kopen. We weten allemaal dat smartphone applicaties behoorlijk duur kunnen zijn, dus dan komt een Google giftcard wel goed van de pas.

Wat zijn de voorwaarden?

Er zijn weinig voorwaarden aan een Google giftcard. Het enige wat je dient te hebben is een Android smartphone of een computer die op android loopt. Daarnaast hebben de meeste Google giftcards een verloopdatum, maar meestal is dit een paar jaar dus daar hoef je je ook niet druk om te maken. Als je eenmaal een google giftcard hebt bestelt kun je deze niet omruilen.

Wil je graag meer informatie over het kopen van een google giftcard ontvangen? Neem dan eens een kijkje op Google play card. Via deze website kun je meer informatie inwinnen over het kopen van een google play card.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *