Netsuite, het ERP software pakket

Netsuite, het ERP software pakket

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het kan enorm veel voordelen opleveren voor het bedrijf wanneer ERP geïmplementeerd wordt. Een aantal voordelen zijn: het miximaliseren van de producitiviteit, kosten beheren en het optimaal kunnen voldoen aan klantwensen. In het ERP-systeem komen alle bedrijfsprocessen samen. Er bestaat ook een mogelijkheid om het ERP naar de Cloud te brengen. Netsuite is een van die ERP-systemen die ERP naar de Cloud brengt. Cloud ERP is een goede manier om efficiëntie te verbeteren binnen het bedrijf. Het is belangrijk dat de implementatie goed verloopt, zodat informatie niet verloren gaat en alle mogelijkheden benut kunnen worden. Een ERP systeem zorgt ervoor dat de logistieke, financiële en administratieve bedrijfsprocessen onder een beeld op te slaan. Supply chain management en CRM maken ook deel uit van het ERP-systeem. Het is bovendien mogelijk om extra functies toe te voegen aan het ERP-systeem, dit kan erg handig zijn als je andere gebruikers toegang wilt geven aan andere gebruikers of andere databases.

Wanneer je nodig hebt met het implementeren van Netsuite, kan Elitt je direct van dienst zijn.

Waarom ERP?

ERP-software maakt de organisatie effectiever, efficiënter, flexibeler en sneller. Voordelen die je kunt behalen zijn bijvoorbeeld het bedrijfsproces beter beheren. Hierdoor kan je doorlooptijden verkorten, de klantgerichtheid toe laten nemen, voorraadkosten af laten nemen en hierdoor het service level laten stijgen. Het grootste voordeel is dan wel dat eigenlijk alles geïntegreerd wordt in één systeem. Iemand die een aanpassing maakt of een order plaatst hoeft zich geen zorgen te maken over de communicatie naar de andere afdelingen. ERP is zo ingericht dat een aanpassing gelijk door gecommuniceerd wordt in alle andere afdelingen binnen het systeem. Administratief kan dit alleen al veel werk besparen.

ERP kan veel voordelen bieden, maar de implementatie moet goed gebeuren en het gebeurd nog wel eens dat het mis gaat bij de implementatie. Belangrijk is daarom om een goed ERP software pakket te kiezen. Netsuite is een ERP systeem wat erg flexibel is. Netsuite kan aangepast worden aan de wensen en het kan compatibel gemaakt worden met bepaalde software die gewenst is. Het meest ideale aan Netsuite is dan ook dat huidige bedrijfsinformatie gemakkelijk gemigreerd kan worden naar Netsuite. Deze informatie is dan ook beschikbaar voor andere gebruikers binnen de organisatie. Netsuite is een systeem waar u eenvoudig en overzichtelijk alle informatie kunt bekijken. De mogelijkheid bestaat ook om bepaalde informatie alleen voor een aantal gebruikers beschikbaar te stellen. Een verandering in het bedrijf is altijd lastig voor bijvoorbeeld de werknemers en daarom wordt er bij Netsuite ook hulp aangeboden tijdens de implementatie en na de implementatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *