Goede datakwaliteit is belangrijk voor uw onderneming

Wanneer u met klantenbestanden werkt voor uw bedrijf dan weet u ongetwijfeld als geen ander dat het erg belangrijk is om deze gegevens up tot date te houden. Niets is zo vervelend dan wanneer een klant verhuist en een mailing ontvangt op het oude adres. Uw klant wordt niet geïnformeerd, de nieuwe bewoners zullen zich ergeren dat ze post ontvangen die niet voor u bestemd is. Nog pijnlijker wordt het wanneer u post verstuurt naar iemand die inmiddels is overleden. Het is dan ook belangrijk om uw data regelmatig te checken of deze nog up to date is. Veel bedrijven besteden hier te weinig aandacht aan.

Goed advies over perfecte datakwaliteit
Wilt u dat uw datakwaliteit altijd up to date is? Doe dan een beroep op een professioneel bedrijf dat uw gegevens controleert op juistheid en volledigheid. Zo weet u zeker dat u uw klanten optimaal kunt bedienen. Natuurlijk zijn er veel klanten die netjes tijdig een verhuizing doorgeven. En er zijn ook nabestaanden die alle mogelijke moeite doen om het overlijden van iemand overal door te geven. Maar als dit eens een keer mis gaat wilt u natuurlijk niet dat uw post of een bestelling op het verkeerde adres wordt bezorgd. Daarom is het belangrijk uw datafiles regelmatig te laten controleren. Hierover kunt u natuurlijk ook altijd goed advies gebruiken. Ook daarvoor kunt u terecht bij de gespecialiseerde bedrijven die zorgen voor goede datakwaliteit.

Uw reputatie vaart wel bij goede datakwaliteit
Het komt de reputatie van uw bedrijf ten goede wanneer u ervoor zorgt dat uw data op orde is. Dit zorgt namelijk voor goede en vlotte communicatie met uw klanten. Hiermee bereikt u dat u snel op zaken kunt reageren en dat bestellingen en diensten direct op de juiste plaats terecht komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *