Cursus WordPress

WordPress is een van de meest gebruikte CMS systemen in de wereld. Met WordPress kun je jouw eigen website beheren. Binnen dit CMS is het gemakkelijk de functionaliteit van je website te verhogen doormiddel van plugins.

Plugins

Deze plugins worden in grote aantallen aangeboden, de plugins zijn de basis van de WordPress website. Er zijn vele soorten plugins, bijvoorbeeld voor e-commerce, social media integratie, blogs, rate systemen en nog veel meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. De plugins worden vaak gemaakt door ontwikkelaars, je kunt ze zelden zelf nog aanpassen, wel kun je de settings van de plugins ten alle tijden aanpassen. Leer meer over de plugins in de gratis cursus wordpress van Learnit.

Thema’s

WordPress bestaat naast plugins uit thema’s. Deze thema’s worden gebruikt voor het grafische ontwerp van de website. De WordPress thema’s zijn standaard, maar kunnen in alle manieren aangepast worden. Het vergt enige kennis om te werken aan deze grafische vormgeving, bij Learnit wordt er een cursus WordPress aangeboden. Neem een kijkje op hun website voor belangrijke informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *